textiles.deco.more

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ

x1080.jfif

Το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα είναι από μία από τις πιο πετυχημένες σειρές στην ελληνική και κυπριακή τηλεόραση. Ξεκίνησε από το 2013 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Το κάθε ζευγάρι εκπροσωπεί και μία ηλικιακή ομάδα όπου αντικατοπτρίζουν όλες μας τις παραξενιές και τα καθημερινά μας θέματα με πολύ πολύ χιούμορ.

Η νέα σεζόν βρίσκει σοκαρισμένους τον Μηνά και την Βούλα από την επέλαση και τις επιπτώσεις του κορονοϊού, τους βρίσκει όμως και πλουσιότερους κατά ένα… σκουριασμένο τενεκεδάκι με λίρες.

Ο Μπάμπης και η Ξένια ξεκινάνε τη σεζόν με πολλές σκοτούρες και αλλαγές. Ο κορονοϊός επηρέασε τη δουλειά του Μπάμπη και νιώθει πως δε μπορεί να προσφέρει όσο θα ήθελε οικονομικά στο σπίτι.

Μια χρονιά μεγάλων αλλαγών ξεκινά για τον Άγγελο και τη Βέλη και οι ισορροπίες στο δώμα των Εξαρχείων θα διαταραχθούν για τα καλά.

Σεπτέμβρης, και η Καίτη με τον Ηλία ζουν στους ρυθμούς της πυρετώδους προετοιμασίας του γάμου τους. Έναν γάμο που, όπως σχεδιάζει η Καίτη, θα αφήσει ιστορία στον Πύργο και θα τους οδηγήσει επιτέλους και στην συγκατοίκηση, αφού αποφάσισαν να μείνουν μαζί!


Η σειρά μας εμπιστεύτηκε την ποιότητα των Pennie καθώς διακοσμήσαμε με προϊόντα μας τα διαμερίσματα τους. Η συνεργασία μας συνεχίζεται καθ΄ όλη την διάρκεια του σήριαλ με νέες προσθήκες λευκών ειδών Pennie.

Up Festival

Up Festival

Philippos Theodorides x Pennie

Philippos Theodorides x Pennie