textiles.deco.more

Alma Zois 2021

Alma Zois 2021

«Γίνε κομμάτι της Ελπίδας» και στήριξε την προσπάθεια του «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης
για έναν κόσμο ΧΩΡΙΣ Καρκίνο του Μαστού

«Γίνε κομμάτι της Ελπίδας»! Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα του φετινού Sail For Pink, με το οποίο ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης μας καλεί για 9η συνεχή χρονιά να στηρίξουμε την προσπάθειά του για ενημέρωση κάθε γυναίκας στην Ελλάδας σχετικά με τη σπουδαιότητας της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης της νόσου. Στόχος της εκστρατείας αλλά και των γυναικών του Συλλόγου, γυναίκες που και οι ίδιες έχουν βιώσει την εμπειρία του Καρκίνου του Μαστού, είναι ένας. Καμία άλλη γυναίκα να μη βιώσει την ίδια εμπειρία, αλλά και καμία γυναίκα που τη βιώνει να μη νιώθει μόνη, να ΖΕΙ και να ζει με ποιότητα.

Όλοι μαζί ενημερώνουμε τις μοναδικές γυναίκες της ζωής μας! Μητέρα, αδερφή, σύζυγο, κόρη, φίλη, τη γνωστή μας αλλά και την άγνωστη γυναίκα! Όλοι μαζί ενωμένοι για έναν κόσμο ΧΩΡΙΣ Καρκίνο του Μαστού!

Σύμμαχός μας, εσύ! Στήριξε την προσπάθειά μας!

Η πολύτιμη στήριξη σας -τόσο ηθική, όσο και οικονομική- μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε, ενώ ΜΑΖΙ καταφέρνουμε να στείλουμε το σπουδαίο μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η πανδημία δε σταματά το έργο μας και την προσπάθειά μας! Η πρόληψη όμως μπορεί να κάνει τη νόσο παρελθόν κι η Ελπίδα μας για έναν Κόσμο ΧΩΡΙΣ Καρκίνο του Μαστού είναι το κίνητρό μας!

Τα Pennie υπήρξαν χορηγοί στο «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης και στηρίζουν το σημαντικό έργο αυτών των γυναικών, που με τις προσωπικές τους ιστορίες δίνουν δύναμη και στήριξη.

ΣΠΑΖ

ΣΠΑΖ

Sillogos Goneon & Kidemonon 25ou Nipiagogeiou Peiraia

Sillogos Goneon & Kidemonon 25ou Nipiagogeiou Peiraia