textiles.deco.more

Alma Zois 2020

Alma Zois 2020

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού. Η μοναδικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι όλα τα μέλη του, οι εθελόντριες και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού.

Στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020, 30 διοργανώσεις Race for the Cure®, 22 ευρωπαϊκές χώρες και χιλιάδες συμμετέχοντες σε όλη την Ευρώπη, ενώσαv τις δυνάμεις τους διαδικτυακά, με στόχο να διαδώσουν δυνατά το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού συνεχίζει να υπάρχει, παρά τις δύσκολες συνθήκες, και οι ασθενείς χρειάζονται τη στήριξή μας τώρα περισσότερο από ποτέ.

Η διοργάνωση της Ελλάδας, φέτος, συγκέντρωσε τις περισσότερες συμμετοχές σε όλη την Ευρώπη, κάνοντάς την τη μεγαλύτερη digital διοργάνωση Race for the Cure®.


Τα Pennie υπήρξαν χορηγοί στο Digital Race For The Cure και στηρίζουν το σημαντικό έργο αυτών των γυναικών, που με τις προσωπικές τους ιστορίες δίνουν δύναμη και στήριξη.

#penniespirit

#penniespirit

Make A Wish

Make A Wish