textiles.deco.more

Creaid

Creaid

Αθήνα, Ελλάδα

Η CREAID είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με στοχοθετημένη ανθρωπιστική εντολή, που εξυπηρετείται με δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες. Η θεμελιώδης αρχή του είναι η "Δημιουργία στη Βοήθεια" και στοχεύει να συνδυάσει τη δημιουργικότητα με έργα τέχνης για να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη. Είναι ένας οργανισμός που χρησιμοποιεί την καλλιτεχνική έμπνευση και τις δημιουργίες των υποστηρικτών του, προκειμένου να βοηθήσει την τοπική κοινότητα και να ευαισθητοποιήσει μέσα από αυτές τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες.

14925235_686376801525626_1495806188797686018_n.jpg

 Το CREAID αποτελείται από μια ομάδα νέων, δυναμικών ανθρώπων που στοχεύουν στην αποτελεσματική ανακούφιση αδύναμων κοινωνικών ομάδων, προωθώντας παράλληλα τη δημιουργική σκέψη, τη φαντασία, τον ευγενή ανταγωνισμό και την επιχειρηματικότητα. Το πάθος για τη δημιουργία καυσίμων την ανάγκη για βοήθεια που οδηγεί σε συλλογικές ενέργειες πολιτών χωρίς κρατικές παρεμβάσεις.


Τα Pennie ανέλαβαν την χορηγία των tote bags για την δημοπρασία της Creaid. Τα έσοδα από τη δημοπρασία προορίζονταν για την κατασκευή της παιδικής χαράς του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». 

Alma Zois 2019

Alma Zois 2019

Danish Refugee Council

Danish Refugee Council