textiles.deco.more

Santorini Sky

Santorini Sky

Luxury in Paradise, Project of The Year

All the details you’d expect – and even more you wouldn’t

Στο Santorini Sky, τα επίπεδα πολυτέλειας είναι τόσο ψηλά όσο η τοποθεσία, καθώς φτάνει τα 2.000 μέτρα πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος. Ο ουρανός, το νερό, το design, η τεχνολογία και το service έχουν εναρμονιστεί άψογα ώστε κάθε στοιχείο της διαμονής του επισκέπτη να είναι τέλειο.

Κάθε βίλα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απίστευτη θέα, έχοντας τον όμορφο ήλιο της Μεσογείου από το πρωί έως το βράδυ. Επίσης η κάθε βίλα διαθέτει είτε ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με τζακούζι, πισίνα ή και τα δύο. Ακόμη η προνομιακή του θέση βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τις καλύτερες παραλίες της Σαντορίνης. Η διακόσμηση του χώρου έχει τελεστεί με τα υψηλότερα πρότυπα, η κάθε λεπτομέρεια είναι προσεγμένη και έχει επιλεχθεί για να αφυπνίσει όλες τις αισθήσεις σας. Τέλος δεν μπορεί να παραληφθούν οι γαστρονομικές προτάσεις και το προσωπικό του Santorini Sky καθώς είναι στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσει από την οργάνωση φρέσκου πρωινού, ταξίδια, μεταφορές, κρατήσεις σε εστιατόρια, μέχρι και περιηγήσεις με ελικόπτερο.

Το δημοφιλής site ενημέρωσης The Points Guy με αρθρογράφο του τον Daniel Ross ο οποίος διέμεινε στο Santorini Sky επιβεβαίωσε για όσα υπόσχεται το κατάλυμα.

Τα Pennie συνεργάστηκαν με το Santorini Sky όπου δημιούργησαν κατασκευές και έντυσαν με τα λευκά τους είδη αλλά και μοντέρνα έπιπλα αυτές τις τόσο ιδιαίτερες και ταυτόχρονα εντυπωσιακές βίλες στο νησί της Σαντορίνης.

Βρείτε εδώ τα προϊόντα που ξεχώρισαν

Elegant Beach Hotel

Elegant Beach Hotel

Minos Beach Art Hotel

Minos Beach Art Hotel