textiles.deco.more

NÓS Hotel & Villas

NÓS Hotel & Villas

Σίφνος, Ελλάδα

Τα αναρίθμητα εκκλησάκια, οι απόκρημνοι λόφοι, οι καταπράσινες κοιλάδες, τα βραχώδη ακρωτήρια, η κεραμική και η γαστρονομική παράδοση, αλλά και η χαρακτηριστική ντοπιολαλιά, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν την ομορφιά της Σίφνου να πρωταγωνιστεί στις Κυκλάδες. Έχοντας εμπνευστεί το όνομά του από τον τρόπο με τον οποίο οι ντόπιοι προφέρουν μόνο το μισό των ονομάτων τους στις καθημερινές συνομιλίες τους, το NÓS, στην πραγματικότητα είναι η συντόμευση του ονόματος του νησιού (Sif-NÓS). Περισσότερο από μια παιχνιδιάρικη συντομογραφία, όμως, το NÓS συμβολίζει πολλά περισσότερα. Παραπέμποντας, ταυτόχρονα, στη λατινική αντωνυμία «εμείς», «μας», «εμάς» ενσωματώνει στο χαρακτήρα και τον γενετικό του κώδικα αυτή την αίσθηση του «ανήκειν», τις αξίες της επι-κοινωνίας και της σύνδεσης μεταξύ μας… Με άλλα λόγια προσφέρει στους επισκέπτες του την πεμπτουσία της πολυτελούς φιλοξενίας, όπως αυτή ορίζεται σήμερα.. Καλωσορίσατε στο NÓS Hotel & Villas, το νέο καταφύγιο της διακριτικής κομψότητας και της αυθεντικότητας της Σίφνου.

Σχεδιασμένο ώστε να αποπνέει οικειότητα, ηρεμία και κομψότητα, το NÓS είναι ένα γαλήνιο καταφύγιο – θεματοφύλακας της χειροποίητης χάρης και της ανεπιτήδευτης φινέτσας του νησιού. Ένα συγκρότημα -προέκταση του απαράμιλλου φυσικού περιβάλλοντος, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν με άνεση.

Extra απορροφητικές πετσέτες από 100% βαμβακερά νήματα, καπέλα και custom made tote bags με λογοτύπηση επέλεξε το εντυπωσιακό NÓS από την εταιρεία Pennie.

Tagoo Hotel

Tagoo Hotel

Elegant Beach Hotel

Elegant Beach Hotel