textiles.deco.more

Andronis Luxury Suites

Andronis Luxury Suites

αρχείο λήψης.png

The Luxury Suites Of Andronis

Σαντορίνη, Ελλάδα

Επιλέξτε τον προορισμό όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. ‘Αν ψάχνετε για κάτι περισσότερο από ρομαντισμό, πολυτέλεια ή ομορφιά η Σαντορίνη είναι το ιδανικό μέρος για να επισκεφθείτε αφού είναι ένα νησί ευλογημένο από τους θεούς με  μαγευτικό τοπίο και μοναδικό πολιτισμό. Μια ηφαιστειακή έκρηξη χιλιάδες χρόνια πριν, έδωσε στη Σαντορίνη ξεχωριστό σχήμα ημισέληνου που συνεχίζει να προκαλεί δέος στους επισκέπτες και τους ντόπιους μέχρι και σήμερα. Αφήστε τον εαυτό σας να γεμίσει από  τη θέα και την ηρεμία που προσφέρει το  Andronis Luxury Suites, στην άκρη του γκρεμού.

Κάντε την επιλογή σας από τις 27 βραβευμένες σουίτες και βίλες που προσφέρουν ασυναγώνιστη θέα στο Αιγαίο και τα ηφαιστειογενή νησάκια της Σαντορίνης. Όλες οι σουίτες διαθέτουν την ξεχωριστή κατάλευκη Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με ένα εσωτερικό παφλασμό της χλιδής και του χρώματος που απογειώνει τις αισθήσεις σας! Παραδοσιακά χτισμένες μέσα στο παζλ της σπιτιών της Οίας, οι πολυτελείς σουίτες παρέχουν τη διακριτική όαση κομψότητας που ψάχνετε για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε αυτό το ταξίδι ζωής, στη Σαντορίνη. 


Το βαμβακοσατέν φινίρισμα των σεντονιών που επέλεξε το πολυτελές ξενοδοχείο από τα Pennie, θα χαρίσει την αίσθηση πολυτέλειας ακόμη και στους πιο απαιτητικούς του ύπνου.

Aether Boutique Stay

Aether Boutique Stay

Porto Mykonos

Porto Mykonos