textiles.deco.more

Athens Ivy Suites

Athens Ivy Suites

Το Athens Ivy βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας στο εμπορικό κέντρο της πόλης, στην οδό Μητροπόλεως, κοντά στην πλατεία Συντάγματος. Με τον πολυσύχναστο δρόμο της Ερμού, τις γραφικές, όμορφες, παραδοσιακές γειτονιές της Πλάκας, το Θησείο και το Μοναστηράκι, το Μουσείο της Ακρόπολης και τα πολυτελή καταστήματα του Κολωνακίου σε μια ανάσα, να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας λείψει τίποτα από την μαγική & ιστορική Αθήνα. Η διαμονή σας στο Athens Ivy θα σας δώσει την ευκαιρία να περιηγηθείτε στο ιστορικό κέντρο της πόλης, να κάνετε τα ψώνια σας και να ζήσετε στον ρυθμό της έντονης νυχτερινής ζωής ανακαλύπτοντας τα καλύτερα μαγαζιά, μπάρ και θέατρα της πόλης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 12 πλήρως εξοπλισμένα μοντέρνα κομψά δωμάτια και σας δίνει τη δυνατότητα να βρεθείτε σε standard δωμάτια, ανώτερα ή να απολαύσετε μια αξέχαστη διαμονή σε μία από τις πολυτελείς σουίτες μας. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, οι υψηλές προδιαγραφές στις εγκαταστάσεις μας και το φιλικό μας προσωπικό θα συμβάλλουν στο να κάνετε το ταξίδι σας μοναδικό.


Τα Pennie έντυσαν με τα λευκά τους είδη τις σουίτες του ξενοδοχείου και των διαμερισμάτων με μπουρνούζια, πετσέτες μπάνιου όλα ειδική κατασκευή με το λογότυπο του.

The Alley City Hotel & Spa

The Alley City Hotel & Spa

Toxotis Villas

Toxotis Villas