textiles.deco.more

Casa Eliá

Casa Eliá

21463195_163563567530690_6868801726482457821_n.png

Italy

Zoagli, Ιταλία

Μια ημιανεξάρτητη βίλα για τις διακοπές στο Zoagli εμπνευσμένη από τα τυπικά σπίτια των λόφων της Λιγυρίας στην βόρεια Ιταλία. Το πνεύμα των σπιτιών, είναι σίγουρα σύγχρονο, τα υλικά τελευταίας γενιάς και είναι το ιδανικό καταφύγιο διακοπών κατάλληλο για οικογένειες με παιδιά.

Οι ιδιοκτήτες, έχουν κατασκευάσει ένα λειτουργικό σπίτι, φωτεινό, σε σχέση με το τοπίο και σε αρμονία με την τοπική αρχιτεκτονική. Εσωτερικά, η οργάνωση του χώρου βασισμένη σε μια λογική: όλα περιστρέφονται γύρω από το μικρό σαλόνι που πλημμυρίζεται από το φυσικό φως καθώς υπάρχουν παράθυρα από όλες τις πλευρές. Μια βεράντα με νότιο προσανατολισμό γίνεται η φυσική προέκταση του καθιστικού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να τρώει έξω κάτω από την αιωνόβια ελιά του κήπου.


Στην Γένοβα της Ιταλίας αναλάβαμε τον ιματισμό του Casa Elia. Η επαφή με την φύση και η γοητεία του τοπίου μας οδήγησαν σε φυσικά υλικά. Οι επιλογές μας σε βαμβακερά πεστεμάλια, πικέ κουβέρτες και διακοσμητικά καλάθια ταίριαξαν απόλυτα στο στυλ του κάνοντας το σπίτι ακόμη πιο ελκυστικό για τον παραθεριστή. Επιπλέον, δώσαμε μια ιδιαίτερη νότα με τα χρωματιστά, πετσετέ πουγκιά για τους επισκέπτες.

Aequora Villas

Aequora Villas

Athens Inn Colors

Athens Inn Colors