textiles.deco.more

Porto Klaras

Porto Klaras

Κύθνος, Ελλάδα

Το Porto Klaras Kythnos αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια αξέχαστη διαμονή στην Κύθνο. Πρόκειται για ένα υπέροχα σχεδιασμένο μοντέρνο κτίσμα, που συνδυάζει τη minimal αισθητική με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για τις πιο ονειρεμένες διακοπές σας στην Ελλάδα. Χάρη στο ελαφρώς υπερυψωμένο σημείο στο οποίο βρίσκεται το Porto Klaras, προσφέρει μοναδική πανοραμική θέα στο Αιγαίο πέλαγος, την οποία οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν από το μπαλκόνι τους.

Βρίσκεται στα Λουτρά Κύθνου, στη βόρεια πλευρά της Κύθνου, και είναι πολύ κοντά στην αμμώδη οργανωμένη παραλία των Λουτρών, μία από τις καλύτερες παραλίες στην Κύθνο, και στα περίφημα ιαματικά λουτρά της Κύθνου.


Λευκά σατινόριγα σεντόνια υψηλής ποιότητας αλλά και βαμβακερά παρεό για τους επισκέπτες ήταν οι προτάσεις των Pennie για το μοναδικό θέρετρο της Κύθνου, το οποίο διακρίθηκε στην κατηγορία των καλύτερων μικρών ξενοδοχείων του κόσμου από τους αναγνώστες του TripAdvisor καταλαμβάνοντας την 13η θέση.

Fos Hotel

Fos Hotel

Ederlezi Boutique Hotel

Ederlezi Boutique Hotel