textiles.deco.more

Boho Pennie Home

Boho Pennie Home

Αθήνα, Ελλάδα

Το διαμέρισμα Boho Pennie Home είναι ένα από τα διαμερίσματά μας τα οποία έχουν εξοπλιστεί και διακοσμηθεί αποκλειστικά από την εταιρεία PENNIE, μια Ελληνική οικογενειακή εταιρεία με 45 χρόνια ιστορίας σε προϊόντα σπιτιού. Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην περιοχή των Αμπελοκήπων με ιδιαίτερη boho διακόσμηση, ιδανικό για σας φιλοξενήσει στην καρδιά της Αθήνας, είτε ταξιδεύετε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Στην κρεβατοκάματα του διαμερίσματος, θα βρείτε ένα άνετο διπλό κρεβάτι μεγέθους queen με εντυπωσιακό κεφαλάρι και ένα φωτιστικό σε στυλ boho, καθώς και ντουλάπα για να τοποθετήσετε τα πράγματά σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, έτσι ώστε να νιώθετε σαν στο σπίτι σας. Εννοείται ότι υπάρχει και τηλεόραση για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα στην πόλη πριν κοιμηθείτε, βλέποντας ταινία ή την αγαπημένη σας σειρά. Από εδώ, έχετε και απευθείας πρόσβαση στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Η κουζίνα του Boho Pennie Home είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα που πιθανόν να χρειαστείτε εάν θελήσετε να μαγειρέψετε.

Το μπάνιο του διαμερίσματος, εκτός από ανακαινισμένο και εξαιρετικά καθαρό, διαθέτει ντουζιέρα και πλυντήριο ρούχων, καθώς και όλες τις παροχές που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας: σαμπουάν, αφρόλουτρο, σαπούνι χεριών, πιστολάκι μαλλιών.

The TownHouse Mykonos

The TownHouse Mykonos

Philoxenia in Athens

Philoxenia in Athens