textiles.deco.more

“Greek Lines” της Marketing Greece.

“Greek Lines” της Marketing Greece.

Μια σειρά σχεδίων minimal αισθητικής από την designer Ειρήνη Βεργίτση, αποτυπώνουν τον ελληνικό πολιτισμό όπως αυτός διαμορφώθηκε στο πέρασμα των χρόνων, την ιστορία της Ελλάδας αλλά και στοιχεία της ζωής και κουλτούρας της χώρας μας. Εικόνες με μοντέρνο ύφος, που προκαλούν τον ταξιδιώτη να ανασύρει αναμνήσεις και συναισθήματα, δίνοντας του τη δυνατότητα να έχει πάντα μαζί του ένα κομμάτι της Ελλάδας.

GL_DT-05-768x768.png

Στη νέα πρωτοβουλία της Marketing Greece υποδέχθηκαν θερμά την εταιρεία, Pennie, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει την παραγωγή προϊόντων με κεντρικό θέμα τα σχέδια “Greek Lines”.

Τι είναι το Marketing Greece: Η συμμαχία του ιδιωτικού τομέα για την προβολή και προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Τα έσοδα της Marketing Greece που θα προκύψουν από την πρωτοβουλία “Greek Lines” θα συνεισφέρουν και αυτά στην περαιτέρω ενίσχυση της προβολής του ελληνικού τουρισμού.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα greeklines.gr ή το instagram account @greeklines_, ενώ για ευκαιρίες συνεργασίας μπορείτε να επικοινωνήσετε στο greeklines@marketinggreece.com.

Άμεση Χρηματοδότηση έως 36 Δόσεις

Άμεση Χρηματοδότηση έως 36 Δόσεις

Νέο 'Άρθρο Των Pennie Στο Newsbeast.Gr

Νέο 'Άρθρο Των Pennie Στο Newsbeast.Gr