textiles.deco.more

Πληρωμή Χωρίς Πιστωτική Κάρτα σε 4 Άτοκες Δόσεις με Finloup

Πληρωμή Χωρίς Πιστωτική Κάρτα σε 4 Άτοκες Δόσεις με Finloup

Αγόρασε τώρα αυτό που θέλεις και σπάσε το κόστος σε 4 άτοκες δόσεις, επιλέγοντας finloup στο checkout! Δεν χρειάζεσαι πιστωτική κάρτα, μόνο τη χρεωστική σου!

 Τι είναι η finloup

H finloup αποτελεί μία καινοτόμο Buy Now Pay Later μέθοδο πληρωμής, η οποία προσφέρει ασφαλή πλάνα άτοκων δόσεων χωρίς τη χρήση πιστωτικής ή δανείου, ώστε να μπορείς να κάνεις τις αγορές σου επί τόπου και να πληρώνεις για αυτές σταδιακά.

Μοίρασε το ποσό της αγοράς σου σε 4 άτοκες δόσεις, πληρώνοντας την 1η δόση στο checkout και τις υπόλοιπες 3 δόσεις τους επόμενους 3 μήνες (1 δόση/μήνα), χωρίς τόκους.

 Πώς να πληρώσεις με finloup

1.       Επίλεξε πληρωμή με finloup στο checkout.

 2.       Θα μεταφερθείς αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της finloup, όπου θα συνδεθείς στην τράπεζά σου με τους κωδικούς του e-banking σου.
* η finloup δεν μαθαίνει ούτε αποθηκεύει τους κωδικούς σου, αφού τους βάζεις απευθείας στο περιβάλλον της τράπεζάς σου. Ο λόγος που συνδέεσαι στην τράπεζά σου είναι για να μπορέσει η finloup να εξετάσει τα τραπεζικά σου δεδομένα προκειμένου να εγκρίνει το πλάνο δόσεων. Η finloup δεν μπορεί να επεξεργαστεί ή να μετακινήσει με οποιονδήποτε τρόπο τις καταθέσεις σου.

 3.       Σε λίγα δευτερόλεπτα θα εγκριθεί το αίτημά σου και θα δεις αναλυτικά το πλάνο δόσεών σου.

  4.       Στη συνέχεια συμπληρώνεις τα στοιχεία της χρεωστικής σου κάρτας για να ολοκληρώσεις την αγορά σου – όπως ακριβώς και με κάθε άλλη online αγορά!

5.       Πληρώνεις την 1η δόση επί τόπου και τις υπόλοιπες 3 άτοκες δόσεις τους επόμενους 3 μήνες. Η χρεωστική σου κάρτα θα χρεωθεί αυτόματα για τις επόμενες δόσεις, τις ημερομηνίες που βλέπεις στο πλάνο σου. Δεν χρειάζεται να θυμηθείς να κάνεις εσύ κάποια πληρωμή!

 Απόλαυσε την αγορά σου

Τώρα έχεις απλώς να περιμένεις να παραδοθεί η παραγγελία σου! Η αγορά σου έχει γίνει, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο!

 Τι χρειάζεσαι για να χρησιμοποιήσεις τη finloup

Με τη finloup, πληρώνεις με άτοκες δόσεις χωρίς αιτήσεις και δικαιολογητικά! Δεν είναι απαραίτητο να έχεις πιστωτική κάρτα για να πληρώσεις με άτοκες δόσεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι:

·                     Τους κωδικούς του e-banking σου.

·                     Τα στοιχεία της χρεωστικής σου κάρτας.

 Εάν έχεις περισσότερες απορίες ή χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια, επικοινώνησε με το team@finloup.com.

Το Porto Klaras Kythnos μέσα στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου

Το Porto Klaras Kythnos μέσα στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου

Το Kimisoo συμμετέχει στην Έκθεση Mediterranean Yacht Show

Το Kimisoo συμμετέχει στην Έκθεση Mediterranean Yacht Show