textiles.deco.more

Άνταμ Κοντοβάς

Άνταμ Κοντοβάς

Αθήνα, Ελλάδα

Ο Ανταμ Κοντοβάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985, αποφοίτησε από τη Σχολή Μαγειρικής με άριστα και στη συνέχεια εργάστηκε σαν μαθητής στην ‘’Γιορτή Μπαξεβάνη’’.

Στη συνέχεια εργάστηκε στο εστιατόριο 2Mazi, κοντά σε έναν από τους πιο σημαντικούς Έλληνες Chef, τον Γιάννη Μπαξεβάνη. Δοκιμάζοντας κάτι εντελώς διαφορετικό, εργάστηκε ως sous chef στο James Joyce Irish Pub & Restaurant.

Νιώθοντας την ανάγκη να εξελίξει τον εαυτό του, εργάστηκε στο βραβευμένο εστιατόριο "Danu at the Brehon" στην Ιρλανδία, όπου πολύ γρήγορα κατάφερε να προαχθεί σε chef de partie.

Μετά το πέρασμα δύο χρόνων επέστρεψε στην Ελλάδα και στο πολυβραβευμένο Amanzoe, μαγειρεύοντας για μερικούς από τους πιο πολυσυζητημένους VIPS του κόσμου.

Ο διάσημος σεφ επίλεξε από τα Pennie natural undyed organic cottonblend πετσέτες φαγητού.

Platis

Platis

Soros Beach Antiparos

Soros Beach Antiparos