RED Restaurant
Ρόδος, Ελλάδα
Η ιδέα του εστιατορίου ξεκίνησε από την ανάγκη των Ροδίων για μια ποιοτική βραδιά εξόδου το χειμώνα, καιρό όταν τα περισσότερα εστιατόρια είναι κλειστά και πολλοί από τους ντόπιους είναι σε αργία. Με αφετηρία τον Μάιο του 2005 οι άνθρωποι του έχουν ως στόχο να προσφέρουν μεσογειακή κουζίνα με ποιοτικά προϊόντα από τον τόπο τους και καλό και αξιοπρεπές ελληνικό κρασί με τη λίστα να εκπροσωπεί τα περισσότερα γεωγραφικά μέρη της Ελλάδας.
. Έχουν προβλέψει την μικρή και τη μεγάλη μερίδα (με τις ανάλογες τιμές) ή απλώς τη δυνατότητα να δοκιμάσει κανείς ένα ποτήρι κρασί. Είναι μια πρόταση για όσους θέλουν να δοκιμάσουν ελληνικά κρασιά και να εξερευνήσουν τους Έλληνες οινοπαραγωγούς.