textiles.deco.more

Ανάμεσα στους πρωτοπόρους του ελληνικού e-commerce το Pennie

Ανάμεσα στους πρωτοπόρους του ελληνικού e-commerce το Pennie

Μέχρι τώρα στα e-shops είχαμε τη δυνατότητα πληρωμής ολόκληρου του ποσού με χρεωστική ή αντικαταβολή ή να πάρουμε αυτό που θέλουμε με δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Όμως, το μεγάλο νέο στον κόσμο του e-commerce που ανακαλύψαμε πρόσφατα είναι ότι πλέον στις payment επιλογές που μας δίνουν τα e-shops στην Ελλάδα στο checkout πολλών, προστέθηκε και το εξαιρετικά διαδεδομένο στο εξωτερικό, Buy Now, Pay Later.

Στο εξωτερικό το Buy Now, Pay Later επιλέγεται από εκατομμύρια καταναλωτές, χάρη στην ευκολία και το μηδενικό ρίσκο που έχει. Πρόκειται για μια έξυπνη και καινοτόμο μέθοδο πληρωμής που μας δίνει την ευκαιρία να πληρώσουμε με άτοκες δόσεις από τη χρεωστική μας κάρτα. Ουσιαστικά, μπορούμε να αποκτήσουμε αυτό που χρειαζόμαστε τώρα και να το πληρώσουμε σιγά-σιγά χωρίς να βγούμε εκτός μηνιαίου budget και χωρίς να επιβαρυνθούμε με τόκους και κρυφές χρεώσεις γραμμένες σε παρένθεση με μικρά γράμματα.

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα μόλις το 13% των Ελλήνων άνω των 25 ετών έχει πιστωτική κάρτα, ενώ το υπόλοιπο 87% μέχρι πρότινος δεν είχε καμία δυνατότητα για αγορές με δόσεις. Και τώρα με το Buy Now, Pay Later μπορούμε όλοι να πάρουμε αυτό που θέλουμε και να το πληρώσουμε εν καιρώ, με μόνη προϋπόθεση να έχουμε χρεωστική κάρτα και e-banking.

Πολλά είναι ήδη τα e-shops που αποφάσισαν να διευκολύνουν τις αγορές μας, προσθέτοντας το Buy Now, Pay Later. Ανάμεσα στους πρωτοπόρους του ελληνικού e-commerce είναι και η Admiral, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές αλυσίδες αθλητικών ειδών στην Ελλάδα, το Pennie που είναι από τα πιο γνωστά καταστήματα λευκών ειδών, το irokids.gr που για περισσότερο από 35 χρόνια δεν έχει σταματήσει στιγμή να εξελίσσεται στον τομέα των βρεφικών ειδών και το Gear Up που είναι από τις top εταιρείες εξειδικευμένου αθλητικού εξοπλισμού, που έχει κερδίσει μεγάλη διεθνή αναγνώριση και σεβασμό.

Το Buy Now, Pay Later στην Ελλάδα έφερε η νεοφυής ελληνική επιχείρηση, finloup. H finloup δίνει τη δυνατότητα να μοιράσουμε το ποσό της αγοράς μας σε 4 άτοκες δόσεις, πληρώνοντας την 1η δόση στο checkout εκείνη τη στιγμή και τις υπόλοιπες 3 δόσεις τους επόμενους 3 μήνες (1 δόση/μήνα). Ουσιαστικά, το καλό με την finloup είναι ότι το “εμπόδιο” της τιμής καταρρίπτεται. Μας δίνει την ευκαιρία δηλαδή, να αποκτήσουμε αυτό που χρειαζόμαστε, ακόμα και αν δεν έχουμε όλο το ποσό, κάτι που ήταν αδύνατο στο παρελθόν. Το πιθανότερο σενάριο μέχρι τώρα θα ήταν να περιμένουμε να μαζέψουμε όλα τα χρήματα για να προχωρήσουμε σε κάποια αγορά. Όμως, αγοράζοντας με finloup θα μπορούμε να “σπάσουμε” το κόστος σε ένα ποσό πολύ πιο διαχειρίσιμο, ώστε να μην βγούμε εκτός προϋπολογισμού και να κάνουμε καλύτερο management των οικονομικών μας.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο news247.gr

Βρείτε το Pennie channel στο YouTube

Βρείτε το Pennie channel στο YouTube

Το Porto Klaras Kythnos μέσα στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου

Το Porto Klaras Kythnos μέσα στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου